LG C3310
«
1
»
Abyste mohli přispívat do diskuse, musíte se přihlásit. Pokud nejste ješte zaregistrováni, tak se zaregistrovat.
Abyste mohli přispívat do diskuse, musíte se přihlásit. Pokud nejste ješte zaregistrováni, tak se zaregistrovat.
Kterou značku preferujete?
Diskuse LG C3310 (6 příspěvků)
jasnacao@gmail.com - neregistrovaný (10. 6. 2006, 13:40)
Ak chcete pridat foto k volajucemu, musite si odfotit malicku foto, Frame Picture, co je stvorcek o velkosti asi 1x1 cm :) Cize ked fotite, nastavte si velkost 48x48 a vopchajte objekt do cerveneho stvorceka ktory sa vam zobrazuje :) (vela stastia) neskor to mozte pridat do zaznamu v telefonnom adresari, kde mate meno, cislo, skupinu volajuceho atd.. zastavte sa pri PICTURE no a tam vlozite svoj malicky picture k zaznamu. skusala som to, no je to nanic. tesila som sa na tento telefon, no najradsej by som ho niekedy vyhodila von oknom. skoda.Co sa tyka vybratia zvonenia z MMS spravy, otvorte spravu, kliknite lavym tlacidlom na Options a polozka cislo 5 je Extract, v zlozke je extract number, picture, sound, email, URL.. takze si vyberte co z toho. Takto si mozte ulozit hocico co vam pride v MMS-ke. Mna osobne mrzi ze je tento telefon "odrezany od sveta" ziaden BlueTooth, Infrak, datovy kabel sa neda zohnat a z viacerych zdrojov som pocula ze nejde pripojit na pc. takze vela zdaru. ;-)
Odpovědět
Ally - neregistrovaný (7. 3. 2006, 08:19)
Kupila som si lg c3310 a neviem,ako sa ukladajú zvonenia, ktoré som dostala ako mms,tak aby som si ich vedela nastavit ako zvonenie. Môžte mi poradiť?
Odpovědět
EEEEVA - neregistrovaný (5. 3. 2006, 16:19)
Prosím jak mám přidat foto k volajícímu odpověď na AIZI.KROSANDRA@centrum.cz
Odpovědět
Slawall - neregistrovaný (25. 11. 2005, 16:14)
RE: nuny - neregistrovaný (16. 10. 2005, 18:20)
ve fotáku nastav kvalitu snímku na 48x48 a je to
Odpovědět
Slawall - neregistrovaný (24. 11. 2005, 21:11)
Dobrý telefon pro zábavu, má dobrý foťák a 40hlasé midi.
Odpovědět
nuny - neregistrovaný (16. 10. 2005, 18:20)
koupil jsem si LG C3310 mohli by jste mě poradit jak mám přiřadit foto k cislu volajícího díky
Odpovědět