Obsah podle telefonu

LG C3310

Diskuse LG C3310 (6 příspěvků)

jasnacao@gmail.com - neregistrovaný (10. 6. 2006, 13:40)

Ak chcete pridat foto k volajucemu, musite si odfotit malicku foto, Frame Picture, co je stvorcek o velkosti asi 1x1 cm :) Cize ked fotite, nastavte si velkost 48x48 a vopchajte objekt do cerveneho stvorceka ktory sa vam zobrazuje :) (vela stastia) neskor to mozte pridat do zaznamu v telefonnom adresari, kde mate meno, cislo, skupinu volajuceho atd.. zastavte sa pri PICTURE no a tam vlozite svoj malicky picture k zaznamu. skusala som to, no je to nanic. tesila som sa na tento telefon, no najradsej by som ho niekedy vyhodila von oknom. skoda.Co sa tyka vybratia zvonenia z MMS spravy, otvorte spravu, kliknite lavym tlacidlom na Options a polozka cislo 5 je Extract, v zlozke je extract number, picture, sound, email, URL.. takze si vyberte co z toho. Takto si mozte ulozit hocico co vam pride v MMS-ke. Mna osobne mrzi ze je tento telefon "odrezany od sveta" ziaden BlueTooth, Infrak, datovy kabel sa neda zohnat a z viacerych zdrojov som pocula ze nejde pripojit na pc. takze vela zdaru. ;-)

Odpovědět

Ally - neregistrovaný (7. 3. 2006, 08:19)

Kupila som si lg c3310 a neviem,ako sa ukladajú zvonenia, ktoré som dostala ako mms,tak aby som si ich vedela nastavit ako zvonenie. Môžte mi poradiť?

Odpovědět

EEEEVA - neregistrovaný (5. 3. 2006, 16:19)

Prosím jak mám přidat foto k volajícímu odpověď na AIZI.KROSANDRA@centrum.cz

Odpovědět

Slawall - neregistrovaný (25. 11. 2005, 16:14)

RE: nuny - neregistrovaný (16. 10. 2005, 18:20)

ve fotáku nastav kvalitu snímku na 48x48 a je to

Odpovědět

Slawall - neregistrovaný (24. 11. 2005, 21:11)

Dobrý telefon pro zábavu, má dobrý foťák a 40hlasé midi.

Odpovědět

nuny - neregistrovaný (16. 10. 2005, 18:20)

koupil jsem si LG C3310 mohli by jste mě poradit jak mám přiřadit foto k cislu volajícího díky

Odpovědět

« 1 »

Abyste mohli přispívat do diskuse, musíte se přihlásit. Pokud nejste ješte zaregistrováni, tak se zaregistrovat.

Ostatní