Philips 530
«
1
»
Abyste mohli přispívat do diskuse, musíte se přihlásit. Pokud nejste ješte zaregistrováni, tak se zaregistrovat.
Abyste mohli přispívat do diskuse, musíte se přihlásit. Pokud nejste ješte zaregistrováni, tak se zaregistrovat.
Kterou značku preferujete?
Diskuse Philips 530 (8 příspěvků)
Lukas - neregistrovaný (29. 6. 2006, 12:17)
Mate nekdo poneti jestli se daji nejak zalohovaz sms z archivu? Jde to s kabelem/irda? Napiste prosim na lucas.small zavinac atlas.cz
Odpovědět
roman - neregistrovaný (6. 6. 2006, 11:08)
funguje vam T9? jak se zapina ?
Odpovědět
leksie - neregistrovaný (29. 5. 2006, 18:35)
tak vidim, ze sehnat kryt na tento telefon je velky problem... potrebovala bych ho prodat a v takovym jakym je stavu kryt se asi moc neujme... a litr davat za posranej kryt?? to radsi ten telefon vyhodim z okna!!
Odpovědět
Smutný Philipsák - neregistrovaný (16. 5. 2006, 23:53)
RE: Wendy - neregistrovaný (8. 3. 2006, 22:15)
Zdravím. Zavolejte na zákaznický servis Philips. Řeknou Vám kontakt na pražskou firmu, která zajišťuje servis. Pozor - kryty mají pouze v jedené barvě a stojí cca Kč 1.000,-- (Dle informací zaměstnankyně této firmy). Takže sehnat se dá, ale cena je jaksi vyšší.
Odpovědět
Wendy - neregistrovaný (8. 3. 2006, 22:15)
hm..ja ho schanim asi pul hodiny a nic,na netu je pekny hovno,jestli nekdo ,tak napiste.diky
Odpovědět
Katie - neregistrovaný (23. 1. 2006, 09:18)
Taky bych ráda sehnala kryt, nedaří se a nedaří. Když budete někdo vědět: troublik@centrum.cz
Odpovědět
domek - neregistrovaný (16. 11. 2005, 11:31)
je fajn, ale ma mouchy: nepocita znaky pri psani sms, a kdyz se vybije baterka, okamzite se vymaze datum a cas... to je otrava, jestli se vam to podarilo vyresit: dominika81@volny.cz
Odpovědět
dana - neregistrovaný (3. 11. 2005, 11:53)
shanim kryt na tento mobil, poradi mi nejaka dobra duse?
dana@dreamworx.cz
Odpovědět